SyieraAris



Thanks Sebab Buat Aku Macam Ni :')
Wednesday, February 1, 2012 | 0 comment(s)
Assalamualaikum dah haii semua. 

Firstlyy, taktau sebenarnye nak ckp apa. Haha. Dalam satu perhubungan mesti and sure ada pasang surutnye kan. Kalau dari awal okayy je, Alhamdulillah la ye. Ermm, okay... sekarang ni Syira tak okay dengan boyfiee. Complicated. Sebab? Taktau laa. Syira pun taktau sape yg salah dalam hal ni. Mybe dia or mybe Syira sendiri. Tapi, dia dah banyak berubah. Dia tak macam dulu dahh. Dia lainnnn sangatttt. Dia sendiri cakap dia berubah. Of course I know sebab kitorang dah lame kenal. Okay, skrg guna 'Aku' ea. Bolehh? 

Sape tak sedih kalau satu hari akan break kan. Ermm, aku rasa dia dah ada pengganti if kitorang break nanti. Mmg cuti haritu sedih + menangis gila gila lahh. Tapi, takkan nak menangis sebab dia je kan. Boleh buta mata aku nanti. Astaghfirullahalazimmmm. Takde guna kalau asyik fikir dia je kan. Entah entah dia LANGSUNG tak fikir aku. Kay, fine. Better aku fikir dgn pelajaran aku. SPM aku. 

Sekarang ni mmg tak contact langsung. Macam dah takde pape je kitorang ni. Doakan la harap dapat jadi macam dulu balik. Aku just nak dia tahu aku sayangg dia. Hurmm. Okay laa, nanti sambung lagi. :')




Older Post